Decor H Logo
MYYMÄLÄMME
Albertinkatu 46, 00180 Helsinki
Puh: +358 45 125 2003
Myynti: myynti@decor.fi

MYYMÄLÄ AUKI
Ma – Pe 10:00 – 18:00
La 10:00 - 16:00
Decor H | Decor H -Myymälä
decor H helsinki, decor h, helsinki valaistusliike, led valaistus, helsinki decor h
6939
page,page-id-6939,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.2,vc_responsive
 

Decor H -myymälä

Tervetuloa tutustumaan!
Tule tutustumaan uuden avaraan, valoisaan ja ilmastoidun Decor H -myymälämme laajaan laatta ja valaisin valikoimaan, Helsingin Albertinkadulle, Kampin tuntumaan.

 

Myymälästä voit valita laatat ja Led valaisimet kaikkiin tiloihin, kaikkiin käyttötarkoituksiin. Myymälässämme on esillä tuhansia laattoja, 1 x 1 cm mosaiikeista aina 455 cm x 250 cm marmoriseinään asti. Saat laatat joko suoraan Vantaan varastosta tai toimitusmyyntinä.

Varaa aika & tutustu
Decor H Myymälä
decor-H_play
Astu myymälään virtuaalisesti

Laaja valikoima luxusta

Myymälämme on uusi ja täynnä upeita ideoita joilla saamme kotiisi palan luxusta. Tarjoamme myös kokonaisvaltaiset pakettiratkaisut aina kylpyhuoneista, keittiöihin ja olohuoneista työhuoneisiin. Kaikki suunnittelusta aina toteutukseen asti.

 

Myymälässämme pääset tutustumaan tarjontaamme, hulppeisiin yksityiskohtiin joilla saadaan myös sinun kodistasi viihtyisämpi. Tarjoamamme muutokset kohottavat asuntosi myyntiarvoa, sekä tekevät kodistasi viihtyisämmän paikan asua.

Katso yhteystiedot

Sijainti kartalla