Inspiroidu valosta

Valaisimet luovat tunnelmaa, kertovat asukkaan persoonasta ja tekevät asunnosta viihtyisän. Valaistuksen suunnitteluun kannattaa käyttää aikaa. Kaikessa rauhassa voi miettiä, missä valoa tarvitaan ja mitkä ovat ne kohteet, jotka valolla halutaan nostaa esiin. Valaistussuunnittelu kannattaa siis tehdä huolella ja ajoissa- mieluiten jo hankesuunnitteluvaiheessa, jolloin valaistuskustannukset saadaan osaksi kokonaishanketta.

Jo yhdellä valaisimella voidaan muuttaa huikeasti tilaa ja tunnelmaa – kuvittele, mitä kaikkea voidaan tehdä suunnittelemalla koko valaistus alusta lähtien. Tämän päivän vaatimuksiin ei enää riitä, että huoneessa on keskellä kattoa yksi valopiste, jota ohjataan päälle ja pois.

Valaistuksen tulee mukautua eri tilanteisiin ja tunnelmiin. Hyvällä valaistuksella voidaan pelastaa ”huono” sisutus ja huonolla valaistuksella pilata hieno sisustus. Voidaankin sanoa, että hyvä valaistussuunnittelija ei suunnittele kotiin vain valoa, vaan eri tunnelmia asiakkaan tarpeisiin. Joten ole yhteydessä, jos kaipaat valaistussuunnitteluapua.

Tutustu Cariitin 2022 tuotekatalogiin.

Kuinka voimme auttaa?

Ota meihin yhteyttä
puh: +358 45 125 2003 tai myynti@decor.fi