Tietosuojaseloste

1. Rekisterinpitäjä

Decor H Oy ( Y-tunnus 2487205-7 )
Albertinkatu 46
00180 Helsinki

2. Yhteyshenkilö

Gerli Ivask
gerli.ivask@decor.fi
Albertinkatu 46
00180 Helsinki

3. Mitä henkilötietoja käsittelemme?

Käsittelemme sinusta seuraavia perustietoja asiakassuhteen hoitamiseksi ja markkinointia varten kuten:
nimi
puhelinnumero
sähköpostiosoite
osoite
Yritystä ja yrityksen yhteyshenkilöitä koskevat tiedot kuten
y-tunnus
yhteyshenkilöiden nimet sekä yhteystiedot;

Mikäli käytät verkkopalveluitamme:
IP-osoite

Osassa myymälätiloissamme on tallentava kameravalvonta, joten asioidessasi myymälässämme asioinnistasi tallentuu videokuvaa.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on:

tuotteidemme ja palveluidemme toimittaminen
sopimus- ja muiden lupaustemme ja velvollisuuksiemme täyttäminen,
asiakassuhteemme hoitaminen,
tapahtumien tai tilaisuuksien järjestäminen
Henkilön suostumuksella voidaan tietoja kerätä ja käyttää markkinointitarkoituksiin.

5. Kenelle luovutamme henkilötietojasi?

Luovutamme henkilötietojasi kulloinkin voimassa olevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa. Mikäli palveluun kuuluu tavaroiden kuljetuspalveluja, luovutamme tietoja logistiikkaketjun toimijoille. Mikäli palveluun kuuluu remontti- tai asennuspalveluja,
luovutamme tietoja yhteistyökumppaneillemme asiakaspalvelun mahdollistamiseksi. Aina kuitenkin tarkistamalla tietoluovutus asianomaisilta.

Decor H Oy ei myy tai muuten luovuta vastikkeellisesti henkilötietoja kolmansille osapuolille.
Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA-alueen ulkopuolelle.

6. Mistä saamme henkilötietosi?

Keräämme henkilötietojasi ensisijaisesti sinulta, kun teet ostoksia tai muutoin asioit Decor H:n myymälässä tai verkkopalvelussamme. Jos edustat mahdollista yritysasiakasta, keräämme tietojasi verkkosivuilta ja muista julkisista lähteistä, messuilta, Asiakastieto Oy:n tarjoamasta yritystietopalvelusta sekä muilta kaupallisilta toimijoilta, jotka tarjoavat tietoa yrityksistä ja heidän edustajiltaan. Mikäli haluat avata meillä tiliasiakkuuden, tarkastamme luottotietosi Suomen Asiakastiedon ylläpitämästä luottotietorekisteristä.

7. Tietojen säilyttämisaika:

Säilytämme henkilötietoja asiakassuhteen ajan ja kuusi seuraavaa kalenterivuotta tuotteiden tai palvelun laskuttamisvuoden jälkeen. Kirjanpitolain tai muun soveltuvan lain velvoitteista johtuen tietoja voidaan joutua säilyttämään edellä mainittua ajanjaksoa pitempäänkin.
Kameravalvonnan tallenteita säilytetään 1-2 kk tallentamisesta.

8. Mitä oikeuksia sinulla on?

Sinulla on oikeus pyytää meitä oikaisemaan epätarkat ja virheelliset tiedot ilman aiheetonta viivytystä. Sinulla on lisäksi oikeus saada puutteelliset henkilötiedot täydennettyä toimittamalla meille lisäselvitystä. Sinulla on oikeus milloin tahansa peruuttaa henkilötietojen käsittelylle antamansa suostumus, kun henkilötietojasi käsitellään suoramarkkinointia varten.

9. Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle

Sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle, jos katsot, että henkilötietojen käsittelyssä on loukattu tietosuoja-asetukseen perustuvia oikeuksiasi.

Kuinka voimme auttaa?

Hyväksyn tietojeni käsittelyn tietosuojaselosteen kuvaamalla tavalla.